Auchan
Moderator: Moderatorzy
Re: Real
W związku z przekształceniami w Auchan pojawiło się wiele produktów, których do tej pory nie było - makarony Sam Mills, słone paluszki Balvitenu, najróżniejsze słodycze Auchan, produkty Schara (oprócz pieczywa) - jednak jest to wszystko strasznie nieumiejętnie porozkładane na regałach, gdzie są produkty Bio/bezglutenowe/sojowe itd. Niektóre rzeczy można po prostu przeoczyć. I razi mnie trochę taki coś, że obok mąk Bezglutenu stoi mąka żytnia BIO...
Re: Real/Auchan
U mnie też są te parówki, również są te z firmy Nove, kiełbasa tej firmy, parówki Konspol Natura i kilka mąk do wypieków chleba i ciasta oraz chleb pakowany i kilka rodzajów ciasteczek.. Ale faktycznie, wszystko porozrzucane po różnych regałach ;c
U mnie jest dobrze wszystko poukładane, jest osobny regał z produktami bezglutenowymi. Tylko tych parówek i kiełbas firmy "Nove" nie ma... 

Moze warto zglosic w sklepie taka potrzebe. U mnie zchodza migiem.
Adrian, jesteś pewien ? Bo u mnie są na stoisku z wędlinami i kiełbasami na wagę. Ale nie są sprzedawane na wage tylko leżą obok w opakowaniach między innymi kiełbasami, kabanosami, itp, takie jakby stoisko samoobsługowe.
W Moim Realu/Auchan nie ma tych produktów firmy "Nove" ani na wagę ani paczkowane tylko schab jest i jeszcze coś tej firmy...widziałem dużo ich produktów sklepach Alma...muszę jeszcze poszukać w innych Real/Acuhan w Warszawie.
Dzisiaj w Reau/Auchan kupiłam budynie, kisle i galaretki celiko.
A jak poszukacie, to i znajdzie się kakao.
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
W gazetce Auchan od 12-18 lutego jest cała strona produktów bg w promocji
Glutenex, Sam Mills...

Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
- xymi
- Aktywny Forumowicz
czy gazetka auchan jest ogólnopolska? ja w swoim auchan nie widziałam produktów glutenexu 
ale makarony chętnie bym sobie zakupiła

ale makarony chętnie bym sobie zakupiła

Wielkiej rewelacji nie ma w tej promocji. W tygodniu makarony bg ( wybrane wzory) można kupić w cenie ok 4 zł. Jak dla mnie nie postarali się z tą promocją. 

Psychoza żywieniowa dobra rzecz
Dziękuje za info o piwie.Od dawna mi się marzy 

Faktycznie nic specjalnego z tą promocją...