Auchan
Moderator: Moderatorzy
Re: Real/Auchan
a ja głupia leciałam na łeb na szyje do Auchana na promocje bg, a tam jedynie makarony w promocji, które w biedrze kupuję taniej
)

Gdyby rzeźnie miały szklane ściany, każdy byłby wegetarianinem.
Dokładnie ta sama promocja jest w Realu i pomimo tego, że cenowo nic specjalnego, to jest to chyba pierwsza tego typu akcja w tym markecie.
Ja mam kawałek drogi do Auchan, ale postanowiłam się tam wybrać.
Oto moje zakupy:

Mąka Schara była po 11,49 za 1 kg. Nie wiem czy to promocja, ale kupiłam bo już nie miałam. Towar wprawdzie razem z BIO, ale w jednym miejscu.... nie trzeba było biegać po całym sklepie. Mój mały "bezglutek"najbardziej cieszył się oczywiście z tych zakupów na drugim zdjęciu
P.S.
Dodatkowo z okazji Walentynek dostaliśmy z mężem po koszulce z naszym zdjęciem. Fajny gratis do zakupów
Oto moje zakupy:

Mąka Schara była po 11,49 za 1 kg. Nie wiem czy to promocja, ale kupiłam bo już nie miałam. Towar wprawdzie razem z BIO, ale w jednym miejscu.... nie trzeba było biegać po całym sklepie. Mój mały "bezglutek"najbardziej cieszył się oczywiście z tych zakupów na drugim zdjęciu

P.S.
Dodatkowo z okazji Walentynek dostaliśmy z mężem po koszulce z naszym zdjęciem. Fajny gratis do zakupów

"Dobra kaloria" jest bezglutenowa? Z tego co kojarzę jeszcze jakiś czas temu mieli informację o śladowych ilościach glutenu. Coś się zmieniło?
Ja wolę mokę schar,ale z tesco. Majalepsza mieszankę. Ciasro nie jest suche,a naleśniki sa pycha. Fakt prawie15zl. Kupowalam tez w auchanmix na pierogi z bezglutenexu i jestcalkiem dobry.
Nie ma napisu o śladowych ilościach, dlatego wzięłam.Adka pisze:"Dobra kaloria" jest bezglutenowa? Z tego co kojarzę jeszcze jakiś czas temu mieli informację o śladowych ilościach glutenu. Coś się zmieniło?
Skład: nasiona amarantusa.

-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Kubara ma dwie linie: Amarello i Dobrą Kalorię. Kiedyś zapytałam o ich len mielony (w Rossmannie chyba widziałam), też nie było info o śladowych ilościach. Odpisali mi, że bezglutenowa jest linia Amarello. Ja kupuję produkty wyłącznie Amarello
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
A niebardziej sie oplaca mielic siemienie chocby w mlyku od kawy?
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Pewnie tak, ale ja nie posiadam młynka do kawy. A Thermomix małej ilości mi nie zmieli
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
Miel i wkładaj w słoik. Jak nie wkładasz brudnych sztućców, to można trzymać długo.
W moim Realu dali wreszcie parówki firmy "Nove" niestety ale są tylko na wagę...położone jedno koło drugiego ze zwykłymi wędlinami i parówkami... 

Zapytaj ekspedientki, bo może mają w chłodniach całe paczki.
Może i tak nie wiem...ale za to dostałem parówki paczkowane firmy "Drosed" po 3,49zł i tanie wafle ryżowe firmy "Sonko" po 1,98 zł i "Kupiec" po 1,88 złAnja pisze:Zapytaj ekspedientki, bo może mają w chłodniach całe paczki.

To może zgłoś to kierownikowi z tymi parówkami ? Może poskutkuje