od czego tyjemy - chudniemy?
Moderator: Moderatorzy
- pleomorfa
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
Re: od czego tyjemy - chudniemy?
Michał spokojnie.
Konstruktywna dyskusja, bez zbędnych emocji!
Konstruktywna dyskusja, bez zbędnych emocji!
Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko. - Bruce Lee
- manukowicz
- Nowicjusz
Widzę, że zaczęła się poważna dyskusja, lecz powracając do tematu: Mam problemy z odchudzaniem, stosuję dietę bezglutenową i zastanawiam się nad pewnym produktem dla mnie: Tototo Ponoć bezglutenowe, naturalne, zdrowe itp. Co myślicie o takich produktach odchudzających?
- pleomorfa
Manukowicz z jakiego powodu stosujesz dietę bezglutenową? Bo sama w sobie sposobem na odchudzanie nie jest.
Ja uważam, że po jakiekolwiek wspomagacze powinny sięgać osoby, które wykorzystały już bezskutecznie wszelkie naturalne możliwości.
Ja uważam, że po jakiekolwiek wspomagacze powinny sięgać osoby, które wykorzystały już bezskutecznie wszelkie naturalne możliwości.
Jeśli tracisz pieniądze, nic nie tracisz. Jeśli tracisz zdrowie, coś tracisz. Jeśli tracisz spokój, tracisz wszystko. - Bruce Lee
michal!
Wszystkiego co najlepsze!
Dobry chłopak z Ciebie, żyj z żonką w szczurzym raju i cieszcie się wszyscy zdrówkiem

Wszystkiego co najlepsze!
Dobry chłopak z Ciebie, żyj z żonką w szczurzym raju i cieszcie się wszyscy zdrówkiem

-
Przyłączam się do życzeń

Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
- pleomorfa
Wiedziałam, że gdzieś jest impreza, ale nie wiedziałam gdzie.
Najlepszego!

Najlepszego!

O,ooo dzięki wielkie 
Wczoraj nie byłem w formie aby wchodzić do sieci - uprzedzam, że godziny pracy spowodowały żem był niewyspany. Odliczam powoli do czterdziechy

Wczoraj nie byłem w formie aby wchodzić do sieci - uprzedzam, że godziny pracy spowodowały żem był niewyspany. Odliczam powoli do czterdziechy

Ja od domowej diety ciągle tyję, nawet myślałem nad zainwestowaniem w bezglutenowy catering dietetyczny w takim stylu jak tu. Ale nie mogę znaleźć żadnej takiej firmy, która dostarczyłaby mi bezglutenowe jedzenie przed pracą...
Proszę sprawdzić czy Catering Eat Zone z Warszawy nie oferuje takich usług.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dietetyk Kliniczny
Maja Łowińska
Maja Łowińska