LIDL
Moderator: Moderatorzy
-
- Aktywny Forumowicz
Re: LIDL
Chciałam sobie kupić to małe piwko na święta ale jest strasznie drogie, to nienormalna cena a przy okazji cydr też nie jest za tani. Mogli by sprowadzać piwo niemieckie albo choćby to Zatecky Pivovar z czech. Możemy i zbiorowo do nich napisać oni muszą wiedzieć że jest takie zapotrzebowanie.
Ja już nie raz pisałem do nich, żeby zaczęli sprowadzać piwa bezglutenowe jak również żeby zrobili tydzień bezglutenowy...za każdym razem jest taka sama odpowiedź cyt. "weźmiemy to pod uwagę" 
P.S.- od poniedziałku tydzień alpejski może coś ciekawego dla nas będzie...

P.S.- od poniedziałku tydzień alpejski może coś ciekawego dla nas będzie...
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
W moim chleba bg nie było 
Dostałam za to mleko ryżowe i krem orzechowy do smarowania. Boję się go otworzyć, bo chyba zjem cały, taki jest pyszny
A i jeszcze jakis krem kanapkowy z krabem i homarem

Dostałam za to mleko ryżowe i krem orzechowy do smarowania. Boję się go otworzyć, bo chyba zjem cały, taki jest pyszny

A i jeszcze jakis krem kanapkowy z krabem i homarem
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
Zawsze robię zakupy w lidlu i akurat tam jest najmniej "specjalistycznych" bezglutenowych produktów. Fajnie by było jakby coś z tym zrobili. Chleb bg byłby świetnym pomysłem. Dostać go w normalnym sklepie to coś cudownego 

nietolerancja glutenu zdiagnozowana w grudniu 2013
-
- Bardzo Stary Wyjadacz :)
"Szanowna Pani,
dziękujemy za kontakt z naszą firmą.
W odniesieniu do Pani zgłoszenia uprzejmie informujemy ,że w najbliższym czasie nie planujemy sprzedaży piwa bezglutenowego w naszej sieci.
Zapewniamy jednak, że Pani sugestia dotycząca poszerzenia naszej oferty o ten produkt została przekazana do odpowiedniego działu naszej firmy.
Pragniemy poinformować, że wszelkie uwagi i propozycje są dla nas cenne oraz każdorazowo przez nas analizowane.
Z poważaniem
Przemysław Soliński
Lidl Polska"
dziękujemy za kontakt z naszą firmą.
W odniesieniu do Pani zgłoszenia uprzejmie informujemy ,że w najbliższym czasie nie planujemy sprzedaży piwa bezglutenowego w naszej sieci.
Zapewniamy jednak, że Pani sugestia dotycząca poszerzenia naszej oferty o ten produkt została przekazana do odpowiedniego działu naszej firmy.
Pragniemy poinformować, że wszelkie uwagi i propozycje są dla nas cenne oraz każdorazowo przez nas analizowane.
Z poważaniem
Przemysław Soliński
Lidl Polska"
Nie ma ludzi zdrowych. Istnieją tylko niezdiagnozowani.
-
- Aktywny Forumowicz
facet musi być abstynentem na bank!
Robiłam zakupy dla młodej w Lidlu więc sprawdziłamAdrian pisze:Czy te kiełbaski białe niemieckie z okazji tygodnia alpejskiego są dobre dla nas