Przedstaw się :)
Moderator: Moderatorzy
Re: Przedstaw się :)
Czołem! 

moje ramie jest do Twojej dyspozycji - ale troche kościsteOlcza pisze: Poza tym, że szukam wsparcia, którego mam wrażenie brakuje mi na co dzień,

Witam serdecznie
Od września 2013 roku jestem na diecie bezglutenowej. Śledzę forum regularnie, a teraz postanowiłam się dołączyć.
Pozdrawiam
Od września 2013 roku jestem na diecie bezglutenowej. Śledzę forum regularnie, a teraz postanowiłam się dołączyć.
Pozdrawiam
Hej i czołem 

Witajcie
Dołączam w imieniu mojej siedmiolatki. Już się zapisałam do stowarzyszenia. Od niedawna z diagnozą celiakii, bezglutenowo - nawet nie jest tak źle, powoli ogarniam się w kuchni a najważniejsze, że młodej pomaga dieta bo i brzuch przestaje dokuczać i nawet przytyła.

cześć 

witam wszystkich
pozdrawiam Łukasz
pozdrawiam Łukasz
hejka 

Życie potrafi zaskakiwaćbunkowa pisze:WitajcieDołączam w imieniu mojej siedmiolatki. Już się zapisałam do stowarzyszenia. Od niedawna z diagnozą celiakii, bezglutenowo - nawet nie jest tak źle, powoli ogarniam się w kuchni a najważniejsze, że młodej pomaga dieta bo i brzuch przestaje dokuczać i nawet przytyła.

Hehe bunkowa, witaj po raz drugi 
znam takie przypadki, także nie jesteś jedyna.

piwko proponujesz? czemu nieLeeloo pisze:Hehe bunkowa, witaj po raz drugi

piwka bg są są, a jak zabraknie to zawsze są winiacze czy cydrrrrrrrrry 

Cześć.
Jestem Albert, ale wszyscy mówią do mnie po prostu Albi. Mieszkam obecnie w Krakowie - wkrótce przeprowadzka do Katowic. Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów. 

Hej!
Pozdrawiam z Gdańska!
jestem Emil, chociaż różnie do mnie mówią: Emi, Em, Emek itp. Niedawno wyprowadziłem się z Katowic i wróciłem do rodzinnych stron.